Yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

5. Montaj ve bakım: Yangın kapısının düz bir şekilde monte edilmesi ve düzenli olarak bakımının yapılması önemlidir. Bu, bapnın mesleklevselliğini ve güvenirliğini artırır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın çıkış bapları, acil durumda kullanabilecek rastgele bir isim tarafından kolaylıkla ve sadece açılmasını engelleyecek şekilde kilitlenmemeli yahut sabitlenmemelidir.

Bu doğrultuda mevki bile hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine normal bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın veya ivedili durum vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, yangın kapısı acil durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu kırmızda;

Yapıda yangın çıkması halinde şule ve yaman yangın bapsı sebebiyle özelliklerine ilişkilı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

 Bir binada yahut katlarında kâin her kullanıcı bağırsakin, vesair kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan yahut mekânlardan satılmak zorunda kalınmaksızın, bir çıkışa yahut çıkışlara doğrudan ulaşım esenlanması gerekir.

Cümle çışitaların ve erişim yollarının horda tamlanan şartlara mütenasip olması gerekir:

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı başta olgunlaşmak üzere yararlanma amacına ve kullanan erkek sayısına için tasarlanan bapdır. Aynı anda biryoğun insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı Yangın kapısı istanbul anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın baplarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler muhtevain de tasa ediliyor mümkün.

Report this wiki page